Fatter der giver sin far en gave

4 alternative julegaver, du kan give din far

Det er sjældent, at mænd udarbejder en lang og kreativ ønskeseddel til jul. Af samme årsag kan det være vanskeligt at finde på en gave, som vil bringe glæde. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din far, får du herunder en række tips til alternative julegaver, som du kan lade dig inspirere af.

De fleste vil gerne give en julegave, som rent faktisk bringer glæde. Det kan dog være vanskeligt, hvis du skal finde en gave til en person, som ikke ønsker sig noget – hvilket i mange tilfælde sagtens kunne tænkes at være din far.

Har du også en far, som aldrig ønsker sig noget, bør du læse med herunder, hvor du får 4 tips på alternative julegaver, som med garanti vil bringe glæde hos din far. Du kan enten vælge at følge rådene, eller du kan blot lade dig inspirere af dem.

Et gavekort til rengøringshjælp

Hvis din far hører til blandt gruppen af mænd, som ikke ligefrem elsker at gøre rent og svinge støvsugeren, så kan du give ham et gavekort på rengøringshjælp. Det vil være en kærkommen gave, som ikke alene gør, at din far slipper for at gøre rent – det bliver også mere behageligt at besøge ham, når der er rent i hjemmet.

En hjemmelavet julekalender

En sjov, kreativ og anderledes julegave, der helt sikkert vil bringe glæde, er en hjemmelavet julekalender. Her gælder det om at være kreativ og vælge nogle små gaver, som kan gøre dagen lidt bedre, når den bliver åbnet.

Du kan eksempelvis købe nogle specialøl, noget chokolade, en pose kaffe og andre ting, som din far godt kan lide. Når du har fundet 24 gaver, pakker du dem ind og putter i en kurv.

En robotplæneklipper

Medmindre din far elsker at slå græs, så vil han helt sikkert blive glad for en robotplæneklipper, der kan klare det hårde, men nødvendige arbejde for ham. Græsset skal slås minimum én gang om ugen i løbet af sommeren, hvorfor det hurtigt kan føles som et kontinuerligt arbejde, der aldrig stopper.

Med en robotplæneklipper klarer du snildt det hårde arbejde – helt uden at røre en finger selv. Du skal blot markere det område, hvor græsset skal klippes, hvorefter robotplæneklipperen sørger for at klare ærterne, når det er tid. Nemmere bliver det ikke at holde plænen flot, sund og præsentabel.

En god kaffemaskine

Hvem elsker ikke en god kop kaffe? Det er noget, de fleste mennesker både starter og afslutter dagen med. Hvis din far tilhører den kaffehungrende del af befolkningen, kan du med fordel investere i en god kaffemaskine, som du kan give ham i gave.

Find flere ideer til julegaven til din far lige her.